Uvjeti korištenja

 

Korištenje web stranicom www.svijetsnova.hr (u daljnjem tekstu web stranica) korisnik prihvaća niže navedene uvjete korištenja te buduće izmjene i dopune:

  • Na web stranici nalazi se vlastiti sadržaj. Upotreba sadržaja s navedene stranice dopuštena je samo uz moje prethodno pismeno odobrenje uz navođenje autora i dodavanje poveznice koja vodi na izvorni sadržaj (svijetsnova.hr).
  • Sadržaj web stranice koristite na vlastitu odgovornost, a samo čitanje sadržaja ne zamjenjuje profesionalnu pomoć. Sav sadržaj objavljen na web stranici služi isključivo u informativne svrhe i za osobnu upotrebu korisnika. Obrt „Svijet snova“ se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Sadržaj je temeljen na stručnoj literaturi i praktičnom iskustvu autorice, ali nije jamstvo za njegovu potpunu točnost ili potpunost.
  • Navedeni opisi usluga i cijene su informativni. Točna cijena će biti definirana ovisno o vrsti usluge koju korisnik odabere. Vlasnica obrta zadržava pravo izmjene cijena usluga.
  • Sadržaj na web stranici se može mijenjati u bilo koje vrijeme i iz kojeg razloga bez prethodne najave. Obrt „Svijet snova“ ne snosi odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.
  • Savjete koje dajem nisu medicinske prirode niti su zamjena za medicinski savjet. Ukoliko ste zabrinuti da Vam dijete ima medicinskih poteškoća, molim Vas da se prije konzultacija sa mnom savjetujete s nadležnim pedijatrom.
  • Obrt „Svijet snova“ ne garantira da će se Vaša situacija poboljšati jer to ne ovisi samo i isključivo o meni. Plaćate me za vrijeme utrošeno za analiziranje Vaše konkretne situacije.
  • Web stranica sadržava informacije o različitim autorima, pristupima, određenim proizvodima te savjete kojima nije svrha promidžba određenih metoda niti proizvoda.

Ovime smo Vas upoznali s aktualnim pravilima korištenja naših usluga i daljnjim korištenjem naših usluga te smatramo da ste ih razumjeli u cijelosti. Pregledavanjem sadržaja i njegovim korištenjem podrazumijeva se da ste prihvatili sve navedene uvjete korištenja te se obvezujete sadržaj koristiti isključivo na vlastitu odgovornost.