Spavanje djece

Savjetovanje o spavanju beba i djece

Za naredne pakete bebe moraju imati navršena 3 mjeseca, a djeca mogu imati maksimalno 4 godine. Iznimka je Paket „Četvrto tromjesečje“ koji je namijenjen roditeljima beba od 0-3 mjeseca starosti. Možete odabrati neki od sljedećih paketa ovisno o kakvim se poteškoćama sa spavanjem radi ili ovisno o tome koliko moje svakodnevne podrške trebate.

baby sleep
The sleeping baby

Mini paket

$39.00

Midi paket

$49.00

Maxi paket

$39.00

Deluxe paket

$49.00

„Četvrto tromjesečje“

$49.00

Mini paket

Ovaj paket je namijenjen roditeljima čije dijete spava relativno dobro, ali postoje različite nedoumice ili izazovi oko djetetova spavanja. Takvima obično nije potreban personalizirani plan spavanja niti podrška prilikom njegova provođenja, već su im dovoljne usmene sugestije za postupno poboljšanje navika spavanja konkretno kod njihova djeteta. Tijekom konzultacija imat će priliku saznati više i o temperamentu svog djeteta.

Mini paket nije namijenjen roditeljima čije dijete ima veće poteškoće sa spavanjem (primjerice dugotrajna budnost djeteta noću).

Midi paket

Ovaj paket je namijenjen roditeljima čije dijete ima manje poteškoće sa spavanjem, a koje mogu biti riješene uz pomoć personaliziranog pisanog plana spavanja i moju svakodnevnu podršku prilikom postupnog uvođenja promjena u trajanju od tjedan dana.

Može biti opcija i za roditelje koji žele riješiti neku specifičnu situaciju sa spavanjem djeteta za koju je potrebno više od tjedan dana da bi se polagano riješila (primjerice tranzicija iz bračnog kreveta u dječji krevetić), ali im nije potrebna moja podrška prilikom cijelog procesa uvođenja promjena.

Maxi paket

Ovaj paket je dobra opcija za roditelje koji žele riješiti neku specifičnu situaciju poput čestih noćnih buđenja, tranzicije djeteta iz spavaće sobe roditelja u dječju sobu, regresije spavanja, poteškoće s dugotrajnim uspavljivanjem, ranog buđenja ili nečeg drugog.

Dobar je izbor za one koji imaju malo zahtjevnije izazove sa spavanjem kod svog djeteta, koji žele dugotrajniju svakodnevnu podršku ili za one koji nemaju veće teškoće sa spavanjem djeteta, ali jednostavno preferiraju polaganiji tempo uvođenja promjena navika spavanja.

Deluxe paket

Ovaj paket je pogodan za roditelje čija djeca imaju značajnije izazove sa spavanjem, za one koji žele vrlo polagan tempo uvođenja promjena ili za one koji žele dugotrajnu svakodnevnu podršku s moje strane bez obzira na vrstu poteškoća.

Zahvaljujući svakodnevnoj komunikaciji s roditeljima tijekom 3 tjedna imam priliku pratiti napredak djeteta, bolje upoznati roditelje i dijete te odgovoriti na bilo kakve nedoumice tijekom uvođenja promjena navika spavanja. S obzirom na to da bih imala dovoljno vremena za dublje upoznavanje djeteta i obitelji, u ovom paketu dajem mogućnost dodatnog savjetovanja putem e-maila u budućnosti tijekom idućih 6 mjeseci za bilo kakve nedoumice roditelja oko spavanja ili neke srodne teme.

Paket „Četvrto tromjesečje“

*Namijenjen roditeljima beba u dobi 0-3 mjeseca

Četvrto tromjesečje je psihološki važan period za Vas i Vašu bebu. To je vrijeme Vašeg međusobnog upoznavanja, ali i vrijeme prilagodbe bebe na život izvan maternice. Bebi je potrebno pružiti što sličnije uvjete koje je imala dok je bila u sigurnosti majčinog trbuha. Spavanje u tom periodu može biti kaotično, ali to je također dobro doba za uspostavljanje zdravih navika spavanja koje mogu prevenirati kasnije poteškoće sa spavanjem djeteta.

Ovaj paket je namijenjen roditeljima koji žele preduhitriti moguće poteškoće sa spavanjem svog djeteta u budućnosti ili žele naučiti kako se dublje povezati sa svojom bebicom.

Parent coaching