Parent coaching

Savjetovanje i podrška za roditelje

Biti roditelj je najljepša i najodgovornija uloga u životu. Svaka odgovornost nosi sa sobom i svojevrsno opterećenje. U moru različitih savjeta, vjerojatno ste i sami puni pitanja i dvojbi oko odgoja svog djeteta. Svi roditelji znaju da realnost roditeljstva nije poput TV reklama, gdje mame i bebe uvijek izgledaju savršeno sretno i odmorno. Koliko god obožavamo ta mala stvorenja, ne pričamo koliko ponekad zna biti teško i koliko različitih emocija možemo osjećati istovremeno. Čini se kao da je znak slabosti iskreno priznati da smo frustrirani, iscrpljeni ili jednostavno preplavljeni emocijama. Sasvim je u redu tako se osjećati i sasvim je u redu potražiti pomoć ili samo utjehu. Naša djeca nas konstantno trebaju i baš zato se moramo pobrinuti i za same sebe. Vrlo je važno da dobro funkcioniramo jer djeca savršeno reflektiraju naše vlastito emotivno stanje.

happy parents with baby boy on bed
happy parents with two little kids drawing with colored pencils at home

Želim Vam pomoći da vratite samopouzdanje u sebe kao roditelja i da vodite ispunjen život bez osjećaja straha ili krivnje. Želim da uživate u roditeljstvu uz neprestano jačanje povezanosti sa svojim djetetom.

Savjetovanje za roditelje putem e-maila

Detaljno mi opišite svoju situaciju i dobit ćete jednako detaljan odgovor s jasnim smjernicama i savjetima. Ukoliko će mi biti potrebne dodatne informacije, zatražit ću ih prije nego što dobijete moj detaljan odgovor.

$39.00

Savjetovanje i podrška za roditelje – odgoj i osobni razvoj

Namijenjeno za roditelje djece predškolske dobi.

Imate li pitanja?

Vrlo rado ću odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam informacije.

Spavanje djece